Biografi

Bruno Knutzen er apostel og grundlægger af ImpactChurch i Roskilde. I over 40 år har han været forkynder i Danmark og Norge og prædiket i mange lande over hele verden. Han har en profetisk lærertjeneste og er kendt for din overgivelse til og tro på Guds løfter.

Som 17-årig opdagede Bruno, at det at elske Gud er at elske hans ord. Og at det derfor var absolut nødvendigt at læse meget i Bibelen – særligt for en som var kaldet til at forkynde Guds ord. Derfor begyndte han at læse Bibelen igennem fra 1. Mosebog til Johannes Åbenbaring. Igen og igen og igen. Det er igennem årene blevet til flere hundrede gange. Og Bibelen læses stadig. Når Bruno forkynder, kommer der en uafbrudt strøm af bibelcitater. Helligånden henter ordene fra hjertes lager. Ord som ofte er frigørenden og præcise ind i menneskers situation.

At praktisere Guds nærvær er måske den vigtigste opdagelse, Bruno har gjort i sit liv med Gud. Gud ikke bare er en fjern person, som sidder på sin trone i Himlen, et sted langt ude i universet. Men han er en Gud, som ønsker at være nær os, så vi kan vandre med ham.